High Five Lean verbeteraanpak

vanuit de inside-out filosofie

en onze leidende principes

Om uw verbetervisie in de praktijk te brengen, is de High Five aanpak dé kapstok. Die aanpak bestaat uit 5 verbeterelementen of -fases die de voor uw situatie meest geschikte verbetertools in de cultuur van uw bedrijf verankeren. Vaak samen met relevante training, maar altijd samen met de juiste coaching op gedrag van uw medewerkers en de ontwikkeling van inspirerend leiderschap.

De High Five aanpak herbergt een groot aantal tools voor procesverbetering én gedragsontwikkeling die passend bij uw situatie worden ingezet. De uiteindelijke aanpak is dus altijd maatwerk. Bovendien zijn de tools altijd een middel, nooit een doel op zich.

Voorbeelden zijn: Strategy Execution, Lean leadership, POENK Visual Management, 5S Werkplekoptimalisatie, Kaizen, Verbeterteams, A3 Thinking, TWI Training (Training Within Industry), Kata Coaching, SMED Omsteltijdreductie, QRM (Quick Respons Manufacturing), Insights Discovery etc.

Inside-out filosofie

Onze achterliggende inside-out filosofie garandeert een gedegen strategische basis vanuit de werkelijke verbeterbehoefte van uw organisatie. Eerst de ‘why’, dan de ‘how’ en daarna de ‘what’. Een maatwerk verbetertraject wordt samen met u en uw medewerkers opgezet en uitgevoerd; van strategie tot en met de implementatie van de verbeteringen. Meetbare verbeterdoorbraken, persoonlijke groei en ‘waardevol zijn’ staan daarbij centraal. Met optimale betrokkenheid en eigenaarschap op de juiste plek.

Leidende principes

Bij onze begeleiding van uw maatwerk verbetertrajecten blijven we altijd trouw aan onze eigen leidende principes. Het zijn de uitgangspunten (en checkpunten) van ‘hoe’ wij ons werk doen, gebaseerd op onze eigen ‘why’ en ervaring bij vele klanten.

triodin_leidende_principes

Wilt u meer weten?

Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen?

(max 3 of 4x per jaar)

Direct inschrijven voor onze High Five Lean Experience?