Lean in een breder perspectief

Triodin lean strategie maakt het verschil

Onze jarenlange lean strategie ervaring in de hightech (maak)industrie en hun toeleveringsketen heeft ertoe geleid dat we Lean anders dan anderen benaderen. We pakken de benodigde cultuurverandering integraal aan, door de gehele organisatie, waardoor we meer resultaat boeken met procesverbeteringen, waarbij meetbare verbeterdoorbraken, persoonlijke groei en werkgeluk centraal staan.

Inside-out filosofie

Kijk eerst waarom u wilt verbeteren

Triodin hanteert de inside-out filosofie waarbij we ons juist eerst afvragen WAAROM u wilt verbeteren, waarna we bekijken HOE we dat kunnen bereiken en WAT we aan middelen daarvoor gaan inzetten.

We werken vanuit de doelstelling dat we met al onze kennis en ons vakmanschap voor u altijd winst willen behalen. Daarnaast zijn we voor leiders een bron van inspiratie en zorgen voor persoonlijke groei door sterktes optimaal te benutten, samenwerking te bevorderen, te stimuleren en zorg te dragen voor meer werkplezier. Hierbij werken we niet suboptimaal,  aan een individueel onderdeel van de organisatie, maar zijn we altijd op zoek naar overkoepelende verbeteroplossingen door de gehele organisatie heen.

Inside-out Lean Strategie

ONZE 7 LEIDENDE PRINCIPES

Welke stap we ook zetten, om cultuurverandering te verwezenlijken, blijven we constant trouw aan een set van leidende principes.

Weet wat je wilt bereiken en waarom

Start en verbind met wat er al is

Ga uit van goede intenties van mensen

Leer anders te kijken naar hetzelfde

Laat inspirerend leiderschap als hefboom werken

Ontwikkel nieuw gedrag door te doen

Ga op zoek naar de maximale win-win

High Five Lean Methodiek

(verbeter)energie opwekken in organisaties

Door middel van onze High Five Lean methodiek verankeren we grote procesverbeteringen in het DNA van uw bedrijf. De achterliggende inside-out filosofie garandeert een gedegen strategische basis vanuit de werkelijke verbeterbehoefte van uw organisatie. Daarop wordt een maatwerk verbetertraject samen met u en uw medewerkers opgezet en uitgevoerd. Van strategie tot en met implementatie.

Naast de Lean-tools inspireren en coachen we uw leiders en sturen actief op het gedrag van medewerkers. Dé succesfactoren van een optimale continu verbetercultuur. Meetbaar verbeterdoorbraken, persoonlijke groei en werkgeluk staan daarbij centraal.

De High Five Lean methodiek is bij uitstek geschikt voor middelgrote en grote organisaties, met meerdere vestigingen, die snappen dat meetbare topprestaties en productiviteit hand-in-hand gaan met werkgeluk. Waardevol werk voor uw klanten én uw medewerkers!

Inmiddels is gebleken dat onze High Five Lean Methodiek niet alleen uitermate geschikt is voor de hightech (maak)industrie en hun toeleveringsketen. Mede door onze ruime ervaring is deze ook uitstekend toepasbaar in branches als (zakelijke) dienstverlening en zorg.

Een lean strategie voor uw bedrijf of organisatie? Wij verrassen u graag.

Contact ons