Inspiratiesessie 3

Inspiratiesessie voor beslissers (deel 3)

“Start en verbind met wat er al is”


Het idee achter deze reeks van inspiratiesessies is om beslissers aan de hand van Triodin’s inside-out filosofie te inspireren op het gebied van leiderschap en hierin samen de verdieping te zoeken. De opzet van deze sessies is om dit met een vaste kleinere groep te doen. Zo ontstaat er echt ruimte voor verdieping en reflectie.

triodin | inspiratiesessie 3

In de inmiddels al weer derde Triodin inspiratiessessie voor beslissers aandacht voor het Triodin-principe: “Start en verbind met wat er is.” De groep enthousiaste deelnemers bespreekt hoe dit voor hen in zijn werk gaat. Wat is “verbinden”? En waarmee kun je je dan verbinden? Daaruit blijkt dat de groep het er duidelijk over eens is dat “verbinden” de X-factor is in het behalen van resultaten. Er worden succesverhalen gedeeld over hoe verbinden geleid heeft tot bijzonder mooie ontwikkelingen in de organisatie. Maar er wordt ook geconcludeerd dat het geen gemakkelijke opgave is en dat het wat vraagt van je eigen leiderschap.

Zo hebben we het over verbinden met andere culturen en met gedrag en emoties die niet in ons eigen referentiekader passen. En dat dit eigen referentiekader dus de nodige rek vraagt om te kunnen verbinden. Om de inspiratiesessie verder kracht bij te zetten toont Judy de Graaff met een aantal Body en Mind Language interventies dat verbinden en het oprekken van je eigen referentiekader beide beginnen bij het lijf. De deelnemers ervaren hoe letterlijk meebewegen soms moeilijk en ongemakkelijk kan zijn, maar hoeveel plezier, verbinding en creativiteit het oplevert om het eigen bekende stramien los te laten en eens een andere beweging te volgen.

Tijdens het afsluitende etentje op het Triodin kantoor werd er nog enthousiast nagepraat. Weer een geslaagde en inspirerende sessie, op naar de volgende!

 

Ben je als leider van een organisatie(deel) geïnteresseerd om bij de volgende inspiratiesessies aan te sluiten, laat het dan weten via het contactformulier op onze website of een e-mail aan info@triodin.nl.