Snel schakelen met de juiste consultants

De Triodin professionals willen altijd samen met u winnen. Een flexibel netwerk van gedegen professionals staat voor u klaar.

De begeleiding op alle niveaus van uw organisatie wordt uitgevoerd door de juiste Lean professional(s). Triodin beschikt zelf over een groeiend eigen team van Lean professionals, passend bij de ambities van Triodin. Daarnaast werken we samen met externe professionals vanwege hun specifieke expertise of om aan de capaciteitsvraag van onze klanten te kunnen voldoen. Daarbij draait het altijd om maximale kwaliteit en waarde voor onze klanten.

Het Triodin kernteam

Verbetercoach
Daphne Buijk

Als verandercoach vind ik het tof om te achterhalen wat er leeft bij de mensen en in de organisatie door een luisterend oor en door mijn scherpe manier van observeren. Op basis hiervan ga ik samen met de betrokkenen op pad om de benodigde verandering te bewerkstelligen. Het op een coachende, praktische en betrokken manier, hard werken om verandering in gang te zetten, is mijn sterkte en is wat ik graag samen met mijn klanten doe.

Verbetercoach
Marc Gerrits

Met een optimistische kijk op nieuwe mogelijkheden laat ik anderen inzien dat er meerdere wegen naar Rome zijn. 1 + 1 is daarbij  niet altijd zomaar 2. Met oprechte aandacht voor ieders perspectief en bijdrage en een gezonde mix tussen scherpte en humor open ik deuren voor vernieuwing en verbetering. Door sterke samenwerkingsverbanden tussen mensen te stimuleren, laat ik teams met trots en plezier resultaten behalen.

Verbetercoach
Maarten van der Kamp

Als continu verbeterprofessional ben ik positief, enthousiast, mens- én resultaatgericht ingesteld. Verbetertrajecten slagen alleen met draagvlak en een hoge motivatie bij het personeel. Door mijn inspirerende en motiverende coaching-stijl draag ik hier sterk aan bij. Het geeft mij iedere dag weer energie om mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen en daarbij binnen teams en organisaties samen tot topresultaten te komen.

Eigenaar
Edwin Drabbels

Als ondernemer ben ik gericht op het uitdragen van de boodschap van verbinding. De verbinding die bijdraagt aan het creëren van het win-win gevoel bij alle betrokkenen, met harde verbeterresultaten en tegelijkertijd meer energie bij mensen. Het ondersteunen van mensen om eigen verantwoordelijkheid te nemen en om het beste van zichzelf te geven in hun job, mede op basis van een gedegen procesopzet na een gezamenlijke analyse, is wat mij daarbij als meeste drijft.

Eigenaar
Edwin van der Weele

Ik vind het gaaf om te sparren met leidinggevenden over de noodzaak, doelen en randvoorwaarden van verbeteren en hun eigen rol daarin. Samenwerken met de werkvloer om bronoorzaken van problemen en de beste oplossingen te vinden, mensen motiveren en activeren, persoonlijke relaties opbouwen om door te kunnen dringen tot de kern, humor inzetten om zo nu en dan het ijs te breken. De boel in beweging zetten, daar loop ik warm voor!

Enkele personen uit onze flexibele schil

Judy de Graaff

Voor mij is Lean een filosofie die fouten en falen ziet als een kans om te leren en verbeteren. Energie ontstaat bij het samen overwinnen van tegenslagen. Moeilijke tijden omzetten en er sterker en beter door worden. Zo leren we als mens en organisatie, en groeien we in de dingen die we doen en de resultaten die we samen halen. Ik lever daar graag een bijdrage aan met mijn nuchtere en praktische kijk vanuit mijn engineering achtergrond enerzijds én mijn aandacht voor menselijkheid vanuit mijn coachingsachtergrond anderzijds. Daar krijg ik energie van!

Edwin Huybers

“Kijk eens anders naar hetzelfde..” Mijn open mind, scherpe blik en creatieve ideeën werken inspirerend en stimulerend bij het realiseren van verbeterdoelen. Ik ben geboeid door en gespecialiseerd in gedrags- en cultuuraspecten van veranderprocessen en bouwen aan High Performance Teams over zowel de as van tools als van mensen. Mijn ervaringen in de topsport komen hierbij heel mooi van pas. Samen met teams gepassioneerd en hard werken aan de goede dingen goed doen creëert veel energie, fun en succes!

Marcel Spierings

Ik ben een verbeteraar in hart en nieren en combineer dit met projectmanagement. Aan de slag met mens en techniek om concrete verbeterdoelen te bereiken zijn mijn drijfveren waar ik met plezier iedere dag, samen met de klant, mee aan de slag ga. Mijn motto: werk slim en gebruik uw bedrijfsintelligentie en behendigheid! Met focus op flow en doorlooptijdverkorting realiseren we optimalisatie van de productieprocessen (QRM). Mijn passie, ervaring en specifieke kennis helpen de mensen om het beste uit henzelf en processen te halen.

Wij geloven dat iedere dag het beste uit jezelf, mensen en processen halen een winnende cultuur oplevert met energie en succes voor de organisatie, haar medewerkers, toeleveranciers én klanten.

Triodin verbetert uw bedrijfsprestaties door het duurzaam verbeteren van uw processen én uw mensen op basis van de Triodin Inside-out Lean Strategie, met een zowel resultaat- als mensgerichte aanpak. Diverse tools zorgen voor een gestructureerde aanpak van probleemanalyse, het vinden van bronoorzaken, en de implementatie van de beste oplossingen. Met maximaal gebruik en ontwikkeling van de in uw eigen bedrijf aanwezige kennis en ervaring. Aandacht voor het juiste Lean leiderschap kan daarbij niet ontbreken.

Efficiencyverbetering door slimmer te werken in plaats van harder!

Een Lean strategie voor uw bedrijf of organisatie? Wij verrassen u graag.

Contact ons