Boeiend. Informatief. Inspirerend.

Lean Pocket Coach, alle kennis in je broekzak

De app LEAN POCKET COACH 1.0 is uw hulp bij het toepassen van de Lean principes en tools in de praktijk. Speciaal geschikt voor iedereen die leiding geeft aan verbetering of deelneemt in verbetertrajecten.

Deze app biedt Lean kennis, stappenplannen, voorbeelden en praktische handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan met continu verbeteren. Directe hulpvragen kunnen via de app gesteld worden. De app wordt steeds verder ontwikkeld zodat deze steeds meer waarde voor de gebruiker toevoegt.

Vanwege een probleem met de functionaliteit van de Lean Pocket Coach 1.0 is deze tijdelijk niet meer voor Apple (iOS) beschikbaar. We lossen dit zo snel mogelijk op. Excuses voor het ongemak.

Klik op de afbeeldingen hieronder of scan de QR-code om gratis
Lean Pocket Coach 1.0 te downloaden.

Hulp nodig bij de mens-kant, het aspect gedragsontwikkeling, van je Lean implementatie? Download dan nu de LEAN POCKET COACH 2.0. Deze app is hét praktische hulpmiddel bij het creëren van een winnende cultuur met aandacht voor mensen en processen. Conform de winnende formule:  Procesverbetering x Gedragsontwikkeling2 = Resultaat

De app bevat een interactieve 5S-audit waarvan je het resultaat direct op visuele wijze naar jezelf of anderen kunt sturen. De app zal in de loop van de tijd steeds meer gevuld worden met inhoudelijke tools, maar altijd inclusief tips en coaching op de onmisbare aspecten gedrag en leiderschap.

Klik op de afbeeldingen hieronder of scan de QR-code om gratis
Lean Pocket Coach te downloaden.

Wilt u meer weten?

Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen?

(max 3 of 4x per jaar)

Direct inschrijven voor onze High Five Lean Experience?

Lean certificering zonder winstoogmerk?