Winning Culture ==OUD==

Visie. Mensgericht. Winnen.

It's all about your people!

Wij geloven... dat iedere dag het beste uit jezelf, mensen en processen halen, een winnende cultuur oplevert met energie en succes voor de organisatie, haar medewerkers, toeleveranciers én klanten.

Triodin wil altijd samen met u winnen. Niet alleen voor de klanten van uw organisatie, maar ook voor uw medewerkers. Blijvend succesvolle organisaties halen namelijk het beste uit hun medewerkers en teams naar boven. Dat leidt naast concreet meetbaar succes ook tot energie in de organisatie en werkgeluk bij uw medewerkers.

Door middel van onze High Five Lean methodiek verankeren we grote procesverbeteringen in het DNA van uw bedrijf. De achterliggende inside-out filosofie garandeert een gedegen strategische basis vanuit de werkelijke verbeterbehoefte van uw organisatie. Daarop wordt een maatwerk verbetertraject samen met u en uw medewerkers opgezet en uitgevoerd. Dus van strategie tot en met implementatie.

Naast de Lean-tools zoals bijvoorbeeld 5S werkplekoptimalisatie, SMED omsteltijdreductie, POENK (visual management), Verbeterteams, QRM(Quick Respons Management), Lean Leadership, Insight Discovery etc.inspireren en coachen we uw leiders en sturen actief op het gedrag van medewerkers, want dat zijn uiterst belangrijke succesfactoren van een optimale continu verbetercultuur. Meetbaar verbeterdoorbraken, persoonlijke groei en werkgeluk staan daarbij centraal.

De High Five Lean methodiek is bij uitstek geschikt voor middelgrote en grote organisaties, zeker ook met meerdere vestigingen, die snappen dat meetbare topprestaties en productiviteit hand-in-hand gaan met werkgeluk. Waardevol werk voor uw klanten én uw medewerkers!

Een Lean strategie voor uw bedrijf of organisatie? Wij verrassen u graag.

Contact ons