Samenwerkingspartners

1 + 1 = 3!

Samen kunnen we nóg (veel) meer

Triodin is voor u niet alleen dé ervaren specialist in procesverbetering, gedragscoaching en leiderschapsontwikkeling, maar ook spil in een netwerk van diverse partners die vanuit hun eigen specialiteit nóg meer waarde kunnen toevoegen aan uw continu verbeterprogramma. Voorbeelden hiervan zijn de organisatie van trainingstrajecten (die inhoudelijk door Triodin worden uitgevoerd) en innovatieve (technologische) hulpmiddelen in het veld van bijvoorbeeld verspillingsmeting en Smart Industry of Industry 4.0/5.0. Dit partnernetwerk ontwikkelt zich voortdurend. Hieronder een korte weergave van de huidige partners. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op. Voor u 1+1=3 doen is ons motto.

Trainingen

 

triodin_logo_gbtopleidingen

GBT Opleidingen is een landelijk opererend opleidingsinstituut gespecialiseerd in het trainen en opleiden van blue-collar medewerkers op de industriële, technische en logistieke werkvloer. Alle opleidingsfondsen bieden verschillende soorten subsidies aan. Wij helpen u om de mogelijkheden op een rijtje te zetten. De training ‘continu verbeteren op de werkvloer’ is bestemd voor medewerkers die zich willen verdiepen in continu verbeteren.

Ga naar de website van GBT Opleidingen

 

triodin_logo_b2bopleidingen

Bij B2B Opleidingen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven over effectieve trainings- en opleidingsprogramma’s voor hun medewerkers. Ons doel is om medewerkers te helpen groeien in hun huidige of toekomstige functie, en tegelijkertijd bedrijven te helpen betere resultaten te behalen. Daarbij kijken we altijd wat mogelijkheden zijn voor opleidingssubsidies en branchevergoedingen om de investering zo laag mogelijk te houden.

Ga naar de website van B2B Opleidingen

Specialisten

 

triodin_logo_ezfactory

Zet operators in hun kracht en boek onmiddellijk resultaten op de werkvloer. EZ Factory is gespecialiseerd in het ontwikkelen van eenvoudige apps voor de industrie, waardoor ze bijdragen aan de digitalisering van operatortaken. Dit resulteert in aanzienlijke efficiëntieverbeteringen, aangezien alle papieren administratie overbodig wordt. De communicatie verloopt via een speciaal platform, wat betekent dat er te allen tijde inzicht is in de voortgang van taken.

Ga naar de website van EZ Factory

 

Wij helpen om alle activiteiten op de werkvloer vast te leggen en (on)nodige verspillingen in kaart te brengen. Breng jouw werkplekken, machines en transportmiddelen in kaart: ben je waarde aan het toevoegen of bezig met (on)nodige verspillingen?  Veel informatie zit niet in systemen zoals ERP, maar kun je alleen achterhalen door middel van observeren. Smart.box doet dit voor je: door te meten in het proces weet je exact wat er op de werkvloer gebeurt.

Ga naar de website van smart.box

Meer weten, benieuwd naar de mogelijkheden?