Triodin, uw verbeterpartner

Visie – lef – ervaring

Wij zijn een hecht team van enthousiaste vakidioten met visie, lef en veel ervaring met mensgerichte verbetertrajecten, trainingen, project- en programmamanagement. Niet alleen in de (hightech) maakindustrie, maar ook logistieke dienstverlening, woningcorporaties, zorg, (semi-)overheid etc. Daarom is Triodin inmiddels dé verbeterpartner voor ambitieuze middelgrote en grote organisaties, ook met meerdere vestigingen (multi-site) waar een goede doorvertaling van (strategische) doelen en randvoorwaarden cruciaal is.

Triodin is gehuisvest in de Brainport Eindhoven regio, met zowel de Brainport Industries Campus (BIC) als de High Tech Campus (HTC) op een steenworp afstand. Verder hebben we onze veel gevraagde High Five Lean Experience onder eigen dak in ons kantoor in Best.

Nader kennismaken met de professionals in ons team?

Triodin groeit en zoekt een nieuwe collega’s!

Missie – waar stáán we voor?

In een toekomstbestendige continu verbetercultuur van organisaties draagt al het werk (steeds meer) bij aan de vier waardes van het waardecreatiemodel; klantwaarde, financiële waarde, sociale waarde en ecologische waarde.

Samen met de klant laten we verbeteren écht werken!

Visie – waar gáán we voor?

>  Triodin is een herkenbare, toonaangevende en groeiende speler in de markt;
>  Triodin is dé structurele verbeterpartner van haar klanten;
>  Triodin is voor haar klanten de spil in een netwerk van gespecialiseerde partners;
>  Triodin ontwikkelt zich inhoudelijk en ondernemend in een richting die zowel persoonlijk bij de medewerkers als bij de organisatie als geheel past.

Partners

Triodin is voor u een spil in een netwerk van diverse partners met innovatieve (technologische) hulpmiddelen in het veld van Smart Industry of Industry 4.0/5.0, die bijdragen aan het steeds verder verbeteren van uw processen. Dat netwerk ontwikkelt zich voortdurend.