Trainingen

Voor verbetermomentum in uw organisatie

Op basis van onze succesformule P x G² = R zijn wij als Triodin gespecialiseerd in het creëren van verbeterimpact binnen organisaties. Training van groepen medewerkers/teams is daarvan een belangrijk onderdeel. Hierdoor ontstaat veel verbetermomentum en worden steeds meer mensen in verschillende rollen actief betrokken bij het realiseren van concrete verbeteringen. Gebruik makend van de juiste gestructureerde verbetertools, mét oog voor de cruciale succesfactoren gedrag en leiderschap.

Triodin verzorgt daarom trainingen en workshops voor groepen en teams van organisaties, zowel in-house bij de klant als op de Triodin-locatie in Best.

Training begint altijd met een specifieke behoefte, een gewenst resultaat. De training, die bij Triodin altijd gepaard gaat met toepassing in de praktijk, is het middel om aan deze behoefte te voldoen en om het resultaat ook écht te realiseren. Je leert immers vooral door te doen!

Wil jouw organisatie bijvoorbeeld de werkplekken nu eens wél visueel maken en structureel op orde houden? Check dan de training 5S Werkplekoptimalisatie.

Wil jouw organisatie meters maken met concreet verbeteren en is er behoefte aan het intern begeleiden van deze verbetering met de juiste gestructureerde verbeterstappen én het juiste verbetergedrag? Check dan de Lean Orange, Green en Black Belt trainingen.

Dit zijn maar 2 voorbeelden. Alle Triodin-trainingen zijn overzichtelijk ingedeeld naar ons High Five Learning Journey fases, ieder met zijn specifieke doel. Ga na waar de behoeftes liggen van jouw team of groep medewerkers en kies de meest geschikte training.

Download het volledige trainingsoverzicht met meer info via de button hierboven of door op onderstaande afbeelding te klikken, en neem contact op!

triodin_trainingsoverzicht_2021