Team

Snel schakelen met de juiste consultants

Een vast team en een flexibel netwerk van gedegen professionals staan voor u klaar.

De begeleiding op alle niveaus van uw organisatie wordt uitgevoerd door de juiste professional(s). Triodin beschikt zelf over een groeiend eigen kernteam van (Lean) verbetercoaches, passend bij de ambities van Triodin. Daarnaast werken we samen met externe professionals vanwege hun specifieke expertise of om aan de capaciteitsvraag van onze klanten te kunnen voldoen. Daarbij draait het altijd om maximale kwaliteit en waarde voor onze klanten.

Professionals in het kernteam van Triodin

Marc Gerrits
verbetercoach

Met een optimistische kijk op nieuwe mogelijkheden laat ik anderen inzien dat er meerdere wegen naar Rome zijn. 1 + 1 is daarbij niet altijd zomaar 2. Met oprechte aandacht voor ieders perspectief en bijdrage en een gezonde mix tussen scherpte en humor open ik deuren voor vernieuwing en verbetering. Door sterke samenwerkingsverbanden tussen mensen te stimuleren, laat ik teams met trots en plezier resultaten behalen.

Dave Liefting
verbetercoach

Als verbetercoach met een coachingsachtergrond werk ik graag proces- én mensgericht, want procesverbetering is mede afhankelijk van persoonlijke groei en teamontwikkeling. Kenmerkend voor mijn stijl van werken is dan ook dat ik strak op de inhoud stuur en zacht op de relatie ben. Ik stimuleer ketendenken en bruggen bouwen, want resultaten bereik je gezamenlijk. Ik vind het gaaf om te zien wanneer medewerkers zich bewust worden van hun onderlinge afhankelijkheid en deze positief willen beïnvloeden. Het werk makkelijker en leuker maken, daar ga ik voor!

Rob Teunissen
verbetercoach

Als teamspeler met een goede dosis humor, bekijk ik de materie van de optimistische kant. Ik zou mezelf het best omschrijven als procesdenker, analytisch en organisatiesensitief. Van nature ben ik iemand die op zoek is naar (creatieve) mogelijkheden om naar oplossingen en verbeteringen te zoeken. Met het motto “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” probeer ik altijd in beweging te zijn en te zoeken naar nieuwe manieren om het samen steeds een beetje beter te doen.

Edwin Drabbels
eigenaar

Als ondernemer ben ik gericht op het uitdragen van de boodschap van verbinding. De verbinding die bijdraagt aan het creëren van het win-win gevoel bij alle betrokkenen, met harde verbeterresultaten en tegelijkertijd meer energie bij mensen. Het ondersteunen van mensen om eigen verantwoordelijkheid te nemen en om het beste van zichzelf te geven in hun job, mede op basis van een gedegen procesopzet na een gezamenlijke analyse, is wat mij daarbij als meeste drijft.

Edwin van der Weele
eigenaar

Ik vind het gaaf om te sparren met leidinggevenden over de noodzaak, doelen en randvoorwaarden van verbeteren en hun eigen rol daarin. Samenwerken met de werkvloer om bronoorzaken van problemen en de beste oplossingen te vinden, mensen motiveren en activeren, persoonlijke relaties opbouwen om door te kunnen dringen tot de kern, humor inzetten om zo nu en dan het ijs te breken. De boel in beweging zetten, daar loop ik warm voor!

Professionals uit onze flexibele schil

Judy de Graaff

Voor mij is Lean een filosofie die fouten en falen ziet als een kans om te leren en verbeteren. Energie ontstaat bij het samen overwinnen van tegenslagen. Moeilijke tijden omzetten en er sterker en beter door worden. Zo leren we als mens en organisatie, en groeien we in de dingen die we doen en de resultaten die we samen halen. Ik lever daar graag een bijdrage aan met mijn nuchtere en praktische kijk vanuit mijn engineering achtergrond enerzijds én mijn aandacht voor menselijkheid vanuit mijn coachingsachtergrond anderzijds. Daar krijg ik energie van!

Daphne Buijk

Als verbetercoach vind ik het tof om te achterhalen wat er leeft bij de mensen en in de organisatie door een luisterend oor en door mijn scherpe manier van observeren. Op basis hiervan ga ik samen met de betrokkenen op pad om de benodigde verandering te bewerkstelligen. Het op een coachende, praktische en betrokken manier, hard werken om verandering in gang te zetten, is mijn sterkte en is wat ik graag samen met mijn klanten doe.

Miels van Schaik

Ik heb een passie voor het bij elkaar brengen en uitdagen van mensen. Mensen en teams hebben onontgonnen kwaliteiten, die met de juiste aandacht en in een sfeer van vertrouwen tot bloei kunnen komen. Ik geniet als ik in een groep inzichten kan laten ontstaan en help enthousiasme te laten ontvlammen, om samen naar een doel te werken. Mijn stijl kenmerkt zich door geloof in transparantie en gelijkwaardigheid, met de overtuiging dat gedrag van de medewerkers de belangrijkste graadmeter is.

Marcel Spierings

Ik ben een verbeteraar in hart en nieren en combineer dit met projectmanagement. Aan de slag met mens en techniek om concrete verbeterdoelen te bereiken zijn mijn drijfveren waar ik met plezier iedere dag, samen met de klant, mee aan de slag ga. Mijn motto: werk slim en gebruik uw bedrijfsintelligentie en behendigheid! Met focus op flow en doorlooptijdverkorting realiseren we optimalisatie van de productieprocessen (QRM). Mijn passie, ervaring en specifieke kennis helpen de mensen om het beste uit henzelf en processen te halen.

Young professionals die actief aan Triodin verbonden zijn

Mario Preska

Het komen tot nieuwe inzichten helpt mij om constant te verbeteren. Ik maakte kennis met Lean via een workshop van Triodin tijdens mijn studie en heb daar vervolgens stage gelopen. Op deze manier heb ik ervaren dat de kracht ligt in het samenwerken. Hoe je met Lean kan bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. Waarbij win-win denken een vertrouwde omgeving creëert, waarin iedereen zich comfortabel genoeg voelt om gezamenlijk te groeien.

Melissa Klokgieter

Vóór mijn stage bij Triodin was Lean voor mij nog een vaag begrip, iets wat ik tijdens mijn studie een paar keer was tegenkomen. Na actief met Lean op de Triodin-manier (High Five!) bezig geweest te zijn, heb ik gezien wat het voor organisaties kan betekenen. Het geeft mij energie om samen met de medewerkers te ontdekken hoe er niet harder, maar slimmer gewerkt kan worden. Daarbij staat vooral klantwaarde en het denken in nieuwe kansen centraal.