Snel schakelen met de juiste verbetercoach

Een vast kernteam en een flexibel netwerk van gedegen professionals staan voor u klaar.

De begeleiding op alle niveaus van uw organisatie wordt uitgevoerd door de juiste professional(s). Triodin beschikt zelf over een groeiend eigen kernteam van continu verbetercoaches, passend bij de ambities van Triodin. Daarnaast werken we samen met externe professionals vanwege hun specifieke expertise of om aan de capaciteitsvraag van onze klanten te kunnen voldoen. Daarbij draait het altijd om maximale kwaliteit en waarde voor onze klanten.

Professionals in het kernteam van Triodin

Marc Gerrits

Marc Gerrits

verbetercoach

Met een optimistische kijk op nieuwe mogelijkheden laat ik anderen inzien dat er meerdere wegen naar Rome zijn. 1 + 1 is daarbij niet altijd zomaar 2. Met oprechte aandacht voor ieders perspectief en bijdrage en een gezonde mix tussen scherpte en humor open ik deuren voor vernieuwing en verbetering. Door sterke samenwerkingsverbanden tussen mensen te stimuleren, laat ik teams met trots en plezier resultaten behalen.

marc.gerrits@triodin.nl

Dave Liefting

Dave Liefting

verbetercoach

Als verbetercoach met een coachingsachtergrond werk ik graag proces- én mensgericht, want procesverbetering is mede afhankelijk van persoonlijke groei en teamontwikkeling. Kenmerkend voor mijn stijl van werken is dan ook dat ik strak op de inhoud stuur en zacht op de relatie ben. Ik stimuleer ketendenken en bruggen bouwen, want resultaten bereik je gezamenlijk. Ik vind het gaaf om te zien wanneer medewerkers zich bewust worden van hun onderlinge afhankelijkheid en deze positief willen beïnvloeden. Het werk makkelijker en leuker maken, daar ga ik voor!

dave.liefting@triodin.nl

Rob Teunissen

Rob Teunissen

verbetercoach

Als teamspeler met een goede dosis humor, bekijk ik de materie van de optimistische kant. Ik zou mezelf het best omschrijven als procesdenker, analytisch en organisatiesensitief. Van nature ben ik iemand die op zoek is naar (creatieve) mogelijkheden om naar oplossingen en verbeteringen te zoeken. Met het motto “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” probeer ik altijd in beweging te zijn en te zoeken naar nieuwe manieren om het samen steeds een beetje beter te doen.

rob.teunissen@triodin.nl

Melissa Klokgieter

Melissa Klokgieter

verbetercoach

Het geeft mij energie om samen met medewerkers te ontdekken hoe er niet harder, maar slimmer gewerkt kan worden en hoe je samen elke dag een stapje beter kunt worden in hetgeen dat je doet. Daarbij staan voor mij vooral klantwaarde en het denken in nieuwe kansen centraal.

melissa.klokgieter@triodin.nl

Edwin Drabbels

Edwin Drabbels

verbetercoach, eigenaar

Als ondernemer ben ik gericht op het uitdragen van de boodschap van verbinding. De verbinding die bijdraagt aan het creëren van het win-win gevoel bij alle betrokkenen, met harde verbeterresultaten en tegelijkertijd meer energie bij mensen. Het ondersteunen van mensen om eigen verantwoordelijkheid te nemen en om het beste van zichzelf te geven in hun job, mede op basis van een gedegen procesopzet na een gezamenlijke analyse, is wat mij daarbij als meeste drijft.

edwin.drabbels@triodin.nl

Edwin van der Weele

Edwin van der Weele

verbetercoach, eigenaar

Ik vind het gaaf om te sparren met leidinggevenden over de noodzaak, doelen en randvoorwaarden van verbeteren en hun eigen rol daarin. Samenwerken met de werkvloer om bronoorzaken van problemen en de beste oplossingen te vinden, mensen motiveren en activeren, persoonlijke relaties opbouwen om door te kunnen dringen tot de kern, humor inzetten om zo nu en dan het ijs te breken. De boel in beweging zetten, daar loop ik warm voor!

edwin.van.der.weele@triodin.nl

Nader kennismaken met de professionals in ons team?