Triodin & GBT Opleidingen

Lean belt trainingen; leuk, nuttig én rendabel

Als er één training is die zichzelf snel terug verdient, dan is het wel een Lean belt training. Of het nu een yellow belt, orange belt of green belt training is, het rendement is groot. De orange en green belt training bevat naast het theoretische deel ook een praktische verbeterproject dat, zo leert de ervaring, gemiddeld respectievelijk €5.000 en €30.000 aan resultaat oplevert. En daarnaast is het een leuke interactieve training die deelnemers inspireert om blijvend te willen verbeteren.

triodin_training_praktijk

GBT Opleidingen en Triodin vonden elkaar
Al eerder informeerden we jullie over het partnership tussen GBT Opleidingen en Triodin. Gegeven de Triodin-visie om een platform van activiteiten en diensten te  zijn in het kader van continu verbeteren, een logische keuze. Met het partnership geven we namelijk invulling aan een verdere professionalisering van onze trainingsactiviteiten.

Lean belt trainingen: in-huis of open inschrijving
De Lean belt trainingen zijn één van de eerste trainingen die we samen met GBT aanbieden. Naast de optie om in-huis te trainen, is er nu voor 2023 en 2024 een planning gemaakt van trainingen op basis van open inschrijving. Deze trainingen vinden plaats op onze Triodin thuisbasis in Best en een trainingslocatie van GBT in Ede.

Kijk voor het totale aanbod van Lean belt trainingen op de website van GBT Opleidingen:
Continu verbeteren trainingen GBT Opleidingen