Nieuwe collega aan boord:
Welkom Rob Teunissen!

Mijn naam is Rob Teunissen, 41 jaar, en geboren en getogen in Weert. Als trotse vader van 2 jonge meiden (5 en 7 jaar) en man van een leuke ambitieuze vrouw, werkzaam in het onderwijs, is de goede balans tussen werk en privé essentieel. Dat betekent dat je graag werk doet waar je energie uit haalt, voldaan thuis komt na een dag werken en de volgende ochtend weer graag begint. Om die reden ben ik met veel plezier en enthousiasme op 1 september als verbetercoach aan de slag gegaan bij Triodin.

rob_teunissen_2_triodin

Van origine ben ik logistiek opgeleid in Venlo met een sterke affiniteit voor de productielogistiek. Bijna als vanzelfsprekend kom je dan in terecht in al het moois dat de Nederlandse maakindustrie te bieden heeft. Na gewerkt te hebben in de high-tech printplatenproductie, heb ik vervolgens diverse logistieke functies bij Inalfa Roof Systems doorlopen. De laatste jaren ben ik aan de slag geweest als Accountmanager in de ERP automatisering. Het mooie hiervan was ook weer de aansluiting met de maakindustrie door de branchespecifieke oplossing. Hier heb ik veel mooie MKB bedrijven kunnen bezoeken en (mede) optimaliseren met onze software oplossing.

In mijn opgedane werkervaring heb ik regelmatig ervaren wat procesoptimalisatie, Lean en continu verbeteren kan brengen in een organisatie. De energie die vrijkomt bij bedrijven die ervoor kiezen om het iedere dag een beetje beter te willen doen, sluit goed aan bij wat ik belangrijk vind en waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Om die reden heb ik dit jaar bewust gekozen om het anders te gaan doen! Ik haal persoonlijk veel energie uit de samenwerking met mensen en om iedere dag bezig te zijn met continu verbeteren. Niet alleen maar inhoudelijk vanuit de procesoptimalisatie, maar zeker ook vanuit de persoonlijke drijfveren van mensen om een steentje bij te willen dragen aan de groei en ontwikkeling van een organisatie; processen, gedrag en leiderschap.

Als teamspeler met een goede dosis humor, bekijk ik de materie van de optimistische kant. Ik zou mezelf het best omschrijven als procesdenker, analytisch en organisatiesensitief. Van nature ben ik iemand die op zoek is naar (creatieve) mogelijkheden om naar oplossingen en verbeteringen te zoeken. Met het motto “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” probeer ik altijd in beweging te zijn en te zoeken naar nieuwe manieren om het samen steeds een beetje beter te doen.

Misschien kunnen we binnenkort eens kennismaken?

Vriendelijke groeten,
Rob Teunissen

e-mail:  rob.teunissen@triodin.nl
mob:  06-82 06 15 51
linkedin:  rob teunissen