Terugblik op de ‘5S Markt’

Lean Portal, Wijchen

Het is alweer even geleden, er zit een zomervakantie tussen. Maar met veel enthousiasme kijken we terug op een geslaagde ‘5S Werkplekoptimalisatie markt’ op locatie bij Visual Workplace in Wijchen op uitnodiging van de Lean Portal waar Triodin partner van is.

Samen met andere aanbieders van 5S gerelateerde oplossingen hebben we de bezoekers kunnen informeren en inspireren over een georganiseerde werkplek. Tijdens het evenement werd de 5S-methode vanuit verschillende perspectieven belicht. Naast aandacht voor de juiste aanpak en structuur, was er ook veel aandacht voor de juiste (visuele) hulpmiddelen.

Zoals onze vertrouwde formule Proces x Gedrag2 = Resultaat al aangeeft, is aandacht voor effectief gedrag en leiderschap een essentieel element voor een succesvolle 5S implementatie. Samen met Rijer van der Meer van KOMA Koeltechniek in Roermond heeft collega Rob Teunissen een inspirerende klantcase gepresenteerd waarbij concrete resultaten hand in hand gingen met een hoger werkplezier.

We kijken er naar uit om meer mensen te ontmoeten en samen te sparren over wat 5S Werkplekoptimalisatie kan bijdragen aan concrete resultaten en hoe het écht impact heeft op het werkplezier van mensen.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op!

triodin_lean_portal_5s_markt_1
triodin_lean_portal_5s_markt_2
triodin_lean_portal_5s_markt_3