Samenwerking GBT Opleidingen en Triodin

Continu verbeteren op de werkvloer

In het kader van de overheidsregeling ‘Nederland leert door’ hebben GBT Opleidingen en Triodin de handen ineen geslagen. Voor organisaties in diverse sectoren is het mogelijk om groepen van 10 tot 14 medewerkers in te schrijven voor een vierdaagse training ‘Continu verbeteren op de werkvloer’.

In deze training wordt de basis van continu verbeteren uitgelegd en op een interactieve wijze (o.a. met processimulatie) ontwikkelen deelnemers verbetervaardigheden die zij gaan inzetten binnen hun eigen organisatie. Zo blijft na de training het continu verbeteren doorgaan en worden problemen en verspillingen gesignaleerd en definitief opgelost.

Ben je ooit uitgeleerd? Triodin en GBT Opleidingen vinden van niet. Jezelf blijven ontwikkelen is een must, want de wereld verandert snel door technologische vooruitgang, veranderende klantwensen en de arbeidsmarkt die in beweging is. Maar ook teamsamenstellingen wijzigen en duurzaamheid wordt een steeds belangrijker strategisch aspect van bedrijfsvoering om duurzaam succesvol te zijn.

Organisaties, teams en individuen kunnen dus niet stil blijven zitten en gewoon maar blijven doen wat ze altijd al deden.  Reflecteren, herbezinnen, plannen maken en concreet dingen slimmer en beter doen is de uitdaging om als organisatie ‘aan de bal te blijven’.

Een mooie bijkomstigheid voor deelnemers die daarvoor kiezen, is de mogelijkheid om de training af te sluiten met een erkend Orange Belt certificaat wat uitgegeven wordt door het Lean Certification Platform, een samenwerking tussen Triodin en Avans Hogeschool. Voorwaarde is dat zij een kennistoets afronden en een gekozen verspilling gestructureerd oplossen.

Inmiddels zijn de eerste trainingen afgerond met een goed resultaat voor de organisatie en met deelnemers die we mogen feliciteren met hun Orange Belt én GBT Opleidingen certificaat.

Meer weten over de training ‘Continu verbeteren op de werkvloer? Klik HIER.
Meer weten over de vele andere trainingen van Triodin? Klik HIER.