Lean Leadership

De motor van uw verbeterprogramma.

Ervaart u in uw organisatie veel gepraat, maar weinig resultaat? Of steken dezelfde problemen steeds maar weer de kop op? Voelen medewerkers, met al hun kennis en ervaring, zich niet betrokken? Uw leidingevenden spelen hierin een cruciale rol. Lean Leadership vormt de motor van uw concrete verbeterprogramma, Het leidt tot meer waarde voor de klant, meer waarde voor de medewerkers, en daarmee tot blijvende resultaatverbetering.

Wat levert Lean Leadership op?

Meer waarde voor de klant:

►  Hogere productiviteit
►  Betere kwaliteit
►  Kortere doorlooptijd
►  Lagere kosten

Meer waarde voor de medewerkers:

►  Hogere effectiviteit
►  Beter teamwork
►  Persoonlijke ontwikkeling
►  Zelfvertrouwen en betrokkenheid

Aan de slag!

Vanuit het DNA van uw eigen organisatie worden de belangrijkste leiderschapsgedragingen bepaald op de gebieden inspiratie, focus en realisatie. Dit leidt altijd tot een leiderschapsprogramma op maat voor úw organisatie, verbonden met de bestaande cultuur en gericht op de concrete einddoelen. Met blije klanten en trotse medewerkers als resultaat. Leiders en medewerkers die in hun kracht staan en zich continu verder ontwikkelen!

Wilt u meer info over de achtergrond en totstandkoming van het Lean Leadership programma? Download de whitepaper of neem vrijblijvend contact op.