Verbeteren van ontwikkelprocessen

Agile, scrum, design thinking, devops en meer..

Agile, scrum, design thinking, lean start-up, devops, holocracy. Zo maar een aantal termen die voorbij komt als je op zoek bent naar het verbeteren van ontwikkelprocessen. Hoe wij als Triodin kijken naar de bedoeling van het rijtje met verschillende verbeterprogramma’s, wordt door deze drie punten samengevat:

  • Snel, flexibel en beheerst ontwikkelen van software/producten/businessconcepten,
  • Met een sterke waardepropositie richting de klant,
  • Waarbij kennisopbouw en aanpassing aan nieuwe ontwikkelingen is meegenomen.

In lijn daarmee is Triodin’s waardepropositie voor jou als manager ontwikkelaar of beslisser over ontwikkelprocessen in je organisatie, als volgt: 

triodin_ontwikkeling_agile_scrum_bord

Triodin ondersteunt organisaties die zich richten op het ontwikkelen voor klanten met complexe vraagstukken, bij het creëren van een ontwikkelcultuur die aan de volgende drie criteria voldoet:

  1. snel, flexibel, beheerst ontwikkelen;
  2. met maximale waarde voor de klant;
  3. waarbij het lerend vermogen ten volle wordt benut.

Wij werken hierbij aan de hand van onze High Five Verbeteraanpak binnen de kaders van onze veranderformule P x G² = R. Dit in de overtuiging dat alleen de combinatie van procesverbetering en gedrags- & leiderschapsontwikkeling tot cultuurverandering leidt.

Als Triodin hebben we ervaring opgedaan met ontwikkelprocessen in meerdere takken van sport: de (maak)industrie, de zakelijke dienstverlening, de installatiebranche, de gemeentelijke overheid en woningcoöperaties.

Bovenaan deze pagina kun je onze whitepaper downloaden over het verbeteren van ontwikkelprocessen. Wil je vrijblijvend verder sparren over de relatie tussen verbeter-programma’s als agile, scrum, design thinking, devops, lean start-up en holocracy?

Wilt u een voorstel op maat?

Wij verrassen u graag